martes, 4 de mayo de 2010

PIAGGIO NOVETATS 2010

PIAGGIO CARNABY CRUISER 300:
Únic pel disseny i la riquesa de detalls, el Carnaby Cruiser ie ofereix a més de l'acabat Cruiser tota la practicitat dels scooter amb la plataforma plana. L'element distintiu del nou Carnaby Cruiser és el far central cromat de clara derivació motociclista que, encastat al manillar amb tub cromat, caracteritza el frontal.
El tauler de control no té res a envejar a les 'cruiser' més notables del mercat: interruptors motociclistes, dues pantalles circulars cromades, totes les llums ben visibles, miralls cromats i acabat d'elit.
L'escut frontal presenta una graella ampliada, amb elements enriquits en l'acabat i inserits en una calandra d'estil automobilístic, mentre a la part posterior, vigilant de no afectar la comoditat del passatger i que pot posar les cames sense problemes hi ha dues còmodes portaobjectes.
Els laterals, fins i esportius, acullen les estreps extraïbles per al passatger i es connecten amb una part posterior dominat per un grup òptic compacte i el portaequipatges pintat, que ofereix un sòlid suport al passatger.
El seient, projectat per oferir el màxim confort, permet un equilibri i fàcil suport a terra a pilots de totes les talles gràcies a un acurat estudi ergonòmic de les formes, fi i capaç d'acollir còmodament les cames del conductor. A més de l'aspecte pràctic està treballat el estètic: la qualitat dels materials usats i la precisió dels acabats, com la doble costura, garanteixen una notable resistència al pas del temps i ressalten l'elegància i la qualitat constructiva del nou Carnaby Cruiser.
Cors gran i potent Carnaby Cruiser arriba equipat amb el nou propulsor de 300cc i injecció electrònica, darrera evolució de la família Quasar. La cilindrada del monocilíndric de 4 vàlvules, injecció electrònica i refrigeració per aigua ha augmentat fins als 278cc gràcies a l'augment del diàmetre (ara de 75mm) i de la cursa (63mm).
Pel que fa al 250, del qual deriva, el nou motor 300 es distingeix per un parell més alt (23Nm contra 21) aconseguit amb un règim inferior (6.000 voltes contra 6.750). Fins i tot la potència està disponible ara a un règim més baix (7.250 rpm contra 8,000). Números que, traduïts en carretera, signifiquen una elasticitat de marxa i una acceleració que el situen en el 'Top' de la seva categoria. El Carnaby Cruiser es converteix així en una extraordinari vehicle, tant per a la ciutat, on la potència d'arrencada i l'acceleració no tenen rivals, com en els trajectes interurbans, on vaig poder disposar d'unes prestacions i una autonomia veritablement 'cruiser': més de 330 quilòmetres amb un dipòsit.

PIAGGIO X7 EVO 125:
Piaggio X7 Evo és una proposta per a la mobilitat urbana i metropolitana que uneix les millors característiques de les diverses famílies de scooters. Amb un disseny elegant i distintiu i un pes en sec de només 159 kg. al 125cc, el Piaggio X7 Evo aglutina les dots de lleugeresa i dinamisme típics dels scooters 'urbans' pel que fa a estabilitat, adherència i protecció, fins a la data característiques exclusives de scooters molt més molestos pel que fa a mida.
Estil girant al voltant del pilot.
Piaggio X7 Evo ha estat estudiant amb el pilot en el centre del projecte: el resultat és una ergonomia absoluta, per a una conducció excitant però confortable, divertida al mateix temps que fàcil en el trànsit urbà. Destaca l'escut summament protector, parabrisa acoblat el manillar, flancs marcats i àgils. El pilot es troba d'aquesta manera immers en un espai envoltant i formant un tot amb el vehicle.

PIAGGIO LIBERTY ELLE 125:

L'estil:
La vista frontal de la Piaggio Liberty es caracteritza per ubicar el far al manillar -lleugerament triangular - i d'un escut que atorga una gran protecció, enriquit per l'elegant adorn cromat en què està incrustat el logotip de Piaggio.
Els inserits cromats realcen altres elements com els intermitents amb coberta transparent, el cofre portaobjectes i la protecció de la forquilla. Bordes cromats, fins i tot, per al quadre d'instruments, gran, clara i llegible, molt en línia amb el vehicle i que comprèn taquímetre, comptaquilòmetres i indicador de nivell de carburant. Completen la instrumentació una rica llista d'indicadors lluminosos (reserva de carburant, llums curtes o llargues, direcció i nivell d'oli) i el pràctic rellotge digital amb data inclosa.
A més dels detalls cromats, el 'look' del Liberty 'Elle' s'ha millorat amb alguns acabats que demostren una gran sensibilitat pel disseny, com les nanses posteriors pintades, el spoiler del reposapeus a joc amb el color del vehicle i el protector del tub d'escapament modern i esportiu.